Kunci jawaban soal

Salah Sahiji nu ngabédakeun antara carita pondok jeung dongéng nyaéta …?

Kali ini kita akan belajar soal Salah Sahiji nu ngabédakeun antara carita pondok jeung dongéng nyaéta …?. Mari kita bahas soal tersebut untuk menjawab pertanyaan tersebut dengan tepat.

Soal: Salah Sahiji nu ngabédakeun antara carita pondok jeung dongéng nyaéta …?

ngaran pangarah carita pondok ilaharna anonim
carita pondok loba unsur pamohalan
Carita pondok sumebar ku cara lisan
ngaran pangarah dongéng ilaharna anonim

Kunci jawabannya adalah: D. ngaran pangarah dongéng ilaharna anonim.
Dilansir dari Encyclopedia Britannica, salah sahiji nu ngabédakeun antara carita pondok jeung dongéng nyaéta … ngaran pangarah dongéng ilaharna anonim.

Similar Posts:

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *