Kunci jawaban soal

Saha ngaran ajengan nu teu ngawajibkeun solat jeung puasa ka tilu jalma baragajul dina carpon Masantrén karangan Sarabunis Mubarok?

Kali ini kita akan belajar soal Saha ngaran ajengan nu teu ngawajibkeun solat jeung puasa ka tilu jalma baragajul dina carpon Masantrén karangan Sarabunis Mubarok?. Mari kita bahas soal tersebut untuk menjawab pertanyaan tersebut dengan tepat.

Soal: Saha ngaran ajengan nu teu ngawajibkeun solat jeung puasa ka tilu jalma baragajul dina carpon Masantrén karangan Sarabunis Mubarok?

Ajengan Dudun
Ajengan Adun
Ajengan Jéjén
Ajengan Mupid

Kunci jawabannya adalah: D. Ajengan Mupid.
Dilansir dari Encyclopedia Britannica, saha ngaran ajengan nu teu ngawajibkeun solat jeung puasa ka tilu jalma baragajul dina carpon masantrén karangan sarabunis mubarok ajengan mupid.

Similar Posts:

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *