Kunci jawaban soal

Kadieunakeun mah aya carita anu leuwih pondok batan carpon, nyaéta fiksimini atawa fikmin, sarta panjangnya henteu leuwih ti …?

Kali ini kita akan belajar soal Kadieunakeun mah aya carita anu leuwih pondok batan carpon, nyaéta fiksimini atawa fikmin, sarta panjangnya henteu leuwih ti …?. Mari kita bahas soal tersebut untuk menjawab pertanyaan tersebut dengan tepat.

Soal: Kadieunakeun mah aya carita anu leuwih pondok batan carpon, nyaéta fiksimini atawa fikmin, sarta panjangnya henteu leuwih ti …?

150 kecap
500 kecap
50 kecap
30 kecap

Kunci jawabannya adalah: A. 150 kecap.
Dilansir dari Encyclopedia Britannica, kadieunakeun mah aya carita anu leuwih pondok batan carpon, nyaéta fiksimini atawa fikmin, sarta panjangnya henteu leuwih ti … 150 kecap.

Similar Posts:

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *