Kunci jawaban soal

Eusi tina carita pondok nu jejerna Masantrén karangan Sarabunis Mubarok ngalalakonkeun ngeunaan …?

Kali ini kita akan belajar soal Eusi tina carita pondok nu jejerna Masantrén karangan Sarabunis Mubarok ngalalakonkeun ngeunaan …?. Mari kita bahas soal tersebut untuk menjawab pertanyaan tersebut dengan tepat.

Soal: Eusi tina carita pondok nu jejerna Masantrén karangan Sarabunis Mubarok ngalalakonkeun ngeunaan …?

3 jalma baragajul jadi santri
Santri nu bogoh ka budak ajengan
Jalma nu hésé sakaratul maot
Popotongan dirogahala ku babaturan

Kunci jawabannya adalah: A. 3 jalma baragajul jadi santri.
Dilansir dari Encyclopedia Britannica, eusi tina carita pondok nu jejerna masantrén karangan sarabunis mubarok ngalalakonkeun ngeunaan … 3 jalma baragajul jadi santri.

Similar Posts:

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *